2030 Érd, Tárnoki út 93-97. +36-23-362-781, +36-70-675-3003
[email protected]

Érd, Gépész utca 19.

  

Az épület építészeti megjelenését tekintve modern, változatos tömegű. Ez a szabadabb alaprajzi formálás jól berendezhető lakások kialakítását tette lehetővé, ezzel az alkalmazott építészeti eszközzel intimebb belső terek és izgalmasabb épület jön létre.

A környék közlekedési adottságai, és parkolási viszonyai kiválóak. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a közeli bevásárlóközpontban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják.

A lakások személyre szabottan, a vevő igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra. Az energia tudatosság jegyében első osztályú, 3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárók, mennyezeti hűtés/fűtés valamint hőszivattyú kerül beépítésre. A magas üvegfalak és a külső, elektromos árnyékolás lehetősége biztosítja a leendő lakók számára a rugalmasságot a saját igényeiknek megfelelő benapozottság kialakítására. Mindemellett a lakások okos otthon előkészítéssel kerülnek átadásra leendő lakóik számára.

Nem csupán a belső tereket, de a lakások közvetlen és tágabb környezetének megalkotását is a kényelem és az igényesség jellemzi. Minden egyes lakáshoz privát erkély tartozik.

 Minden egyes lakáshoz vásárolható saját parkolóhely. A tervezés során a környezettudatosság kiemelt szempont volt minden esetben, így az elektromos autókkal rendelkező tulajdonosok számára töltési lehetőség is rendelkezésre állhat majd.

 

 

Alkalmazott szerkezetek

 

Alapozás

Méretezett monolit vasbeton gerendarács a terepszint alatt található teherhordó talajrétegre mélyalapozással terhelve.

 

Falszerkezet

30 cm-es Porotherm tégla főfalak és tégla belső válaszfalak az érvényben lévő energetikai, akusztikai és tűzvédelmi követelményeket gazdaságosan kielégítő szakipari szerkezetek.

  

Födémszerkezet

A födémszerkezetek monolit vasbeton szerkezettel épülnek.

  Szigetelés

A homlokzati felületei 15 cm vastag EPS hőszigetelést kapnak. A földszinten 2 cm EPS hangszigetelés, 10 cm EPS hőszigetelés és 2 rtg bitumenes talajnedvesség elleni vagy ennek megfelelő fújható víz- és hőszigetelő purhab technológiás szigetelés kerül kiépítésre.

 

Tetőszerkezet, tetőfedés

Lapostető szerkezet víz és hangszigeteléssel.

 Homlokzatképzés

A homlokzati falfelületek színes TERRANOVA SZILIKÁT vakolattal készülnek. A lábazat TERRANOVA LÁBAZATI vakolattal van ellátva. Az épületen szinterezett korlátok kerülnek kiépítésre.

 A változtatás jogát azonos, vagy annál jobb minőségű anyagok felhasználása mellett fenntartjuk.

 

 

 

Ingatlant szeretne venni vagy eladni?
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK
EU támogatás