2030 Érd, Tárnoki út 93-97. +36-23-362-781, +36-70-675-3003
[email protected]

50 milliótól

Új építésű ingatlan

Azonosító: L4A
63.750.000 Ft
Akciós!!!

Érd remek infrastruktúrával rendelkező környékén – Érd, Gépész utca - elhelyezkedő 8 lakásos társasházban újépítésű lakások leköthetőek.

Az épület építészeti megjelenését tekintve modern, változatos tömegű. Ez a szabadabb alaprajzi formálás jól berendezhető lakások kialakítását tette lehetővé, ezzel az alkalmazott építészeti eszközzel intimebb belső terek és izgalmasabb épület jön létre.

A környék közlekedési adottságai, és parkolási viszonyai kiválóak. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a közeli bevásárlóközpontban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják.
A lakások személyre szabottan, a vevő igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra. Az energia tudatosság jegyében első osztályú, 3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárók, mennyezeti hűtés/fűtés valamint hőszivattyú kerül beépítésre. A magas üvegfalak és a külső, elektromos árnyékolás lehetősége biztosítja a leendő lakók számára a rugalmasságot a saját igényeiknek megfelelő benapozottság kialakítására. Mindemellett a lakások okos otthon előkészítéssel kerülnek átadásra leendő lakóik számára.Az ingatlan BB energetikai besorolású, zöldhitel igényelhető.
Nem csupán a belső tereket, de a lakások közvetlen és tágabb környezetének megalkotását is a kényelem és az igényesség jellemzi. Minden egyes lakáshoz privát terasz vagy erkély tartozik.

Minden egyes lakáshoz vásárolható saját parkolóhely. A tervezés során a környezettudatosság kiemelt szempont volt minden esetben, így az elektromos autókkal rendelkező tulajdonosok számára töltési lehetőség is rendelkezésre állhat majd.

Műszaki leírás:
- 30 cm-es Porotherm tégla főfalak és tégla belső válaszfalak az érvényben lévő energetikai, akusztikai és tűzvédelmi követelményeknek megfelelően.
- Monolit vasbeton födémszerkezet
- A homlokzati felületem 15 cm vastag EPS hőszigetelés.
- Lapostető
- A homlokzati falfelületek színes TERRANOVA SZILIKÁT vakolattal készülnek, a külső tereken szinterezett korlátok kerülnek kiépítésre.

63-65 nm közötti nappali + 2 szobás lakások kerülnek kialakításra.
Összeköltözők esetén lehetőség van KÉTGENERÁCIÓS lakás elszeparált összenyitására. (L4-A-B) (L6A-B)

Lakások CSOK és egyéb lakásvásárlási kedvezmény igényelhető!
Tároló és parkoló vásárlási lehetőség!!
Várható átadás: 2022. IV. Negyedév!

Kérje részletes tájékoztatónkat! 

Környék:
Buszmegálló 3 perc sétára. Buszok Érd központba és Budapest, Etele térre egyaránt. Iskola, óvoda 4-500 méterre. Budapest gépkocsival 15 perc alatt elérhető, autópálya felhajtási lehetőség 2 perc távolságra. 

Részletekért keressen bizalommal! A lakások alaprajzai, műszaki paraméretek, látványtervek irodánknál elérhetőek!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Érd Invest Ingatlaniroda Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.

EU támogatás