50 milliótól

Családi ház

Azonosító: TK104
89.990.000 Ft

Megvételre kínáljuk Tárnokon elhelyezkedő 1260 nm-es telken lévő,182 nm-es családi házat kertkapcsolattal, terasszal fedett gépkocsi beállóval + garázzsal és parkosított kerttel.

Az ingatlanon 2008-ban átépítés és felújítás történt. Ekkor került kialakításra a jelenlegi állapot. A 2 szinten elhelyezkedő főépületben 3 hálószoba, 2 nappali, 2 fürdőszoba, konyha, télikert található, illetve egy külön bejáratú lakás szobával és fürdőszobával. A ház alatt 15 nm-es pince található. A tetőszerkezet nyeregtető, fedése mediterrán cserép. A tetőszerkezeten 15 cm vtg ásványgyapot hőszigetelés, külső homlokzaton 5 cm hőszigetelés és Terranova vakolat található. Az épület körül betonjárda és burkolat készült. Hőszigetelt műanyag nyílászárók – szúnyoghálóval, spalettával. Fűtése gázcirkó radiátor hőleadókkal.

A parkosított, gondozott telken a házhoz kapcsolódóan egy 15 nm fedett – jelenleg konditerem - és 10 nm bár épült, mely a medencéhez tartózóan a hangulatos esték elengedhetetlen feltéttele.

A ház elhelyezkedésének köszönhetően nagyon jó közlekedési adottságokkal rendelkezik: A buszmegálló 10 perc az M7-os autópálya 5 perces közelségben van, továbbá Iskola, óvoda, bölcsöde, többféle bevásárlási lehetőség a közelben megtalálható, akár 10 percen belül elérhető.

Csendes, kedves szomszédok, jó közbiztonság jellemzi a környéket. Kitűnő választás gyermekes családok számára.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, további tájékoztatásért keressen minket a hét minden napján. Az ár irányár! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Érd Invest Ingatlaniroda Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.