35-50 millióig

Családi ház

Azonosító: DH2
36.000.000 Ft

Diósd központjában, rendkívül jó közlekedési és infrastrukturális adottságokkal rendelkező aszfaltozott mellékutcában, 724 nm-es telken 2 szintes felújítandó családi ház eladó.

Az 1980-as években épült ház részlegesen alápincézett + garázs, földszint + tetőtér beépítéses önálló lakóház. A falzat B 30 falazóelem, a födém vasbetongerendás, a tető faácsolású, tetőfedés cserép. A külső nyílászárók fa szerkezetűek. A fűtés gázcirkóval megoldott, a hőleadás radiátoros. A meleg vizet fali átfolyós gázüzemű vízmelegítő szolgáltatja.

A házban a lakótér 2* 60 nm-en helyezkedik el. Földszinten: konyha, kamra, fürdőszoba, WC, szoba, nappali és folyosó, terasz, emeleten: nappali, wc, szoba, erkélyek találhatóak. + 60 nm garázs és pince rész az épület alatt.

Az ingatlan szerkezetileg stabil esztétikailag felújítandó (festés és burkolat csere szükséges). Buszmegálló, amelynek járatai Bp. Etele téri és Érd felé is közlekednek 3 perc gyalogosan. Háziorvos, patika, bevásárlási lehetőség 10 perces sétára egyaránt megtalálhatók. Az M0-ás autópálya le és felhajtó ága 5 perc alatt megközelíthető.

Az ár irányár!!

Kérem hívjon, hétvégén is bemutatjuk az ingatlant!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Érd Invest Ingatlaniroda Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához-