10 millióig

Családi ház

Azonosító: SI54
7.400.000 Ft

Somoskőújfalu az Északi-középhegységben, azon belül is a Cserhát északkeleti vonulatában helyezkedik el. Salgótarjántól északra, a Karancs és a Medves közti völgyben fekszik. Északról Szlovákia néhány száz méter távolságra található.

Ezen a csendes zöldövezeti részben 1850 m2-es, parkosított telken, felújított 70 m2-es terméskőalapra épült, részben vályog falazattal rendelkező családi ház eladó.

Az ingatlan alatt kb 40 m2-es pince található.

Az épület cserépfedéssel borított. A felújításon átesett házban 3 szoba, konyha, előtér, fürdőszoba található. Kettő szobában a burkolat laminált parketta, a harmadik szoba burkolása már az új tulajdonos feladata. A felújítás során hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A házhoz tartozó 8 m2-es teraszon ülve megfigyelheti a kertbe néha betévedő őzgidákat.

További kellemes időtöltés lehet a kerti szalonnasütő vagy bográcsozó hely használata. További kérdés esetén keressenek minket telefonon!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Érd Invest Ingatlaniroda Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.